WTC.nl Klantenservice

Terug

Annuleringsverzekering

Er zijn omstandigheden waaronder iemand een vakantie moet annuleren of afbreken. Voor dit soort gevallen bieden wij in samenwerking met de Allianz Global Assistance de Annuleringsverzekering aan.

De annuleringsverzekering dekt de kosten in het geval de verzekerde de reis door bepaalde omstandigheden moet afbreken of annuleren. Afhankelijk van de soort dekking die je afsluit worden de ‘niet-gebruikte’ reisdagen of zelf de gehele reis vergoed.

Voordelen:

  • Allianz Global Assistance heeft een eigen alarm centrale en is 24/7 bereikbaar
  • Snelle schadeclaim afhandeling
  • Dekking voor en tijdens de reis

Een annuleringsverzekering wordt vaak niet afgesloten omdat klanten er niet vanuit gaan dat zij mogelijk moeten annuleren, wat natuurlijk ook logisch is als je een reis boekt en plant. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje, en kan dit grote (financiële) gevolgen hebben.

Wordt bijvoorbeeld je hond een paar dagen voor vertrek ziek, stap je net mis en val je van de trap, of word je reispartner ziek dan is het zonde als je de reissom van de reis die dan mogelijk niet doorgaat kwijt bent.

Wij willen je absoluut niet bang maken, maar er wel voor zorgen dat onze klanten goed verzekerd op reis gaan! Voor meer informatie klik je op de polisvoorwaarden of de Allianz Global Assistance wegwijzer.

Polisvoorwaarden

Voorwaarden

Wegwijzer

Ja, ik wil goed verzekerd op reis!
Wil je een verzekering afsluiten, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Heb je voor 31 december 2016 een verzekering afgesloten, klik dan hier.

Geen antwoord op uw vraag?

No answer to your question?

Ask your question below and we will send a response within 48 hours. Leaves you within one week, we advise you to contact us by telephone instead of mail.

 
 

Required field

Heeft u nog vragen?

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor u klaar. Bekijk onze openingstijden

WTC.nl FacebookWTC.nl TwitterWTC.nl e-mail